Plockade de första ikväll!En av de mest underbara dofter som finns. Det doftar examen. Mina favvoexamensblommor!
 När jag gick på låg o mellanstadiet här på Ede så tog man alltid med en bukett blomor som sattes på skolbänken  den högtidliga dagen. Examenskläderna hade tant Gunhild, byns duktiga sömmerska, sytt. Syster och jag fick följa med mamma till henne och titta i mönsterkataloger och se tygprover och bestämma vad vi önskade...vilken lyx! Men mamma har alltid varit tokig i kläder så hon ville att vi skulle vara fina, även om det kostade mer än familjen hade råd med.
Jag kommer ihåg hur flera av klänningarna såg ut och hur tygen kändes.
Ja, klänning byttes mot en grön manchesterkostym när jag gick ut åk.6. Den syddes av tant Gunhilds svärdotter Agnes.
Var jag och min kompis Karin de enda som hade långbyxor..?? Yes.
Men liljekonvaljer i bukett på skolbänken hade jag.

Det blåser här!Så här känns det! Kalsonger, luva och yllestrumps på idag. Men till helgen får vi (enl. väderleksplaneringen) varmast i hela landet.
Man får väl se...det vore bra om blåsten ger sig iaf, så att häggblommorna får sitta kvar några dagar till.

Sinnesrogudstjänst i Sollefteå kyrka.Efter "Kälagåtte", dusch, mat och lite vila, for jag till Sollefteå kyrka, för att sjunga ett par sånger under sinnesrogudstjänsten. (Tack B.B för att Du frågade mig!)
Sångerna har jag skrivit text och musik till och jag fattar  fortfarande inte hur det gick till.. det är fina texter och musiken passar till. Jag kan nämligen inte författa eller sätta musik!
Sångerna poppade upp i huvet när jag åkte bil, oftast på väg till Östersund. Jag fick stanna då och då , när textraderna och tonerna "kom" , för att plita ner texten på kvitton o andra lösa pappersbitar. Eftersom jag inte kan noter fick jag sjunga hela vägen hem för att lära mig dem utantill. Så var det klart- ungefär 1,5 tim per sång.
Allt är möjligt alltså!