Sinnesrogudstjänst i Sollefteå kyrka.Efter "Kälagåtte", dusch, mat och lite vila, for jag till Sollefteå kyrka, för att sjunga ett par sånger under sinnesrogudstjänsten. (Tack B.B för att Du frågade mig!)
Sångerna har jag skrivit text och musik till och jag fattar  fortfarande inte hur det gick till.. det är fina texter och musiken passar till. Jag kan nämligen inte författa eller sätta musik!
Sångerna poppade upp i huvet när jag åkte bil, oftast på väg till Östersund. Jag fick stanna då och då , när textraderna och tonerna "kom" , för att plita ner texten på kvitton o andra lösa pappersbitar. Eftersom jag inte kan noter fick jag sjunga hela vägen hem för att lära mig dem utantill. Så var det klart- ungefär 1,5 tim per sång.
Allt är möjligt alltså!
1 Lotta:

skriven

Lite hjälp från ovan kanske?

2 Jannike:

skriven

vad afsen säger du??? Åh... förlåt, nästan en svordom;-) .. med tanke på bilden... menar du att du kan ordna så han får träffa Tommy i Sollefteå?? jocke har blivit bjuden av farfar dit.. men jag vet inte hur "seriöst" det är.... Hör av dig till Jocke - det vore väl det allra vettigaste!Ewa - vill du förresten höra honom sjunga VACKERT så gå gärna in på min sida på facebook, så kanske du ryser så som jag.... Vi var och såg hans egen ensemble göra en variant av "Jesus Christ..." ;-)Du e toppen!

3 Jannike:

skriven

... "fasen"....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: